Galleri

Breiflabb – fra ufisk til delikatesse

Breiflabb – fra ufisk til delikatesse 150 150 Smak av kysten

Det er juni og tid for å kunne nyte et godt måltid med breiflabb. Denne velsmakende fisken, som inntil for noen tiår siden ble sett på som ufisk og slengt…

read more

Makrellsesongen er i gang

Makrellsesongen er i gang 150 150 Smak av kysten

Kvaliteten på makrell varierer mye med årstidene, og akkurat nå er den på sitt aller beste. Dette har sammenheng med at fettinnholdet på vårparten bare er på fem prosent. Når…

read more

Studietur til Kalvåg 2. – 3. mai

Studietur til Kalvåg 2. – 3. mai 150 150 Smak av kysten

Vår langstrakte kyst byr på uendelige muligheter! Denne gangen går Smak av kystens studietur 2. – 3. mai til fiskeværet Kalvåg i Bremanger, ytterst i havgapet med Nordsjøen som nabo…

read more

Kveite på menyen i april

Kveite på menyen i april 150 150 Smak av kysten

I april er kveite et ypperlig valg å sette på menyen. Sesongen for skrei er på hell, makrellen er fortsatt en måned unna, men kveite er aktuell hos fiskehandlere nå.…

read more

Årets Smak av kysten kokk 2017

Årets Smak av kysten kokk 2017 1509 1006 Smak av kysten

«Godt samarbeid, god stemning og timing var avgjørende for seieren i dag.» Det sier Kim-Andre Samnøen og Oliver Sandik fra Biologen Akvariet, vinnere av Årets SMAK AV KYSTEN KOKK 2017.…

read more

Inspirerende dager og stor deltakelse

Inspirerende dager og stor deltakelse 4491 3683 Smak av kysten

Takk til alle dere som deltok på årets kompetanseprogram og inspirasjonssamling i Smak av kysten. Vi håper dere fikk utbytte av dagene, både med tanke på nettverk, kunnskap og inspirasjon.…

read more

Bli inspirert av Christopher Davidsen

Bli inspirert av Christopher Davidsen 686 452 Smak av kysten

«Årets Inspirasjonssamling» og møteplass for hele nettverket den 15.februar! Her blir det spennende, nyttige og aktuelle foredrag og innlegg. Møt blant andre Christopher Davidsen , vinner av 2. plassen i…

read more

Kompetansesamling 14. februar

Kompetansesamling 14. februar 3987 2641 Smak av kysten

Vi har gleden av å invitere til årets kompetanseprogram som består av en praktisk samling med fokus på råvarekompetanse og tilberedning.

read more

Bifangstsamling med Øyvind Næsheim

Bifangstsamling med Øyvind Næsheim 4272 2848 Smak av kysten

Mye av sjømaten som fanges når aldri nordmenns tallerkener, verken hjemme eller på restaurant. Det ønsker sjømatmiljøet i Hordaland å gjøre noe med gjennom Smak av kystens bifangstprosjekt.    17.…

read more

JULETORSK fra Cornelius Sjømatrestaurant

JULETORSK fra Cornelius Sjømatrestaurant 5184 3456 Smak av kysten

Prøv den nydelige oppskriften på JULETORSK – fra Cornelius Sjømatrestaurant v/ Håkon Pansuna Vesetvik, kjøkkensjef. Nå i desember er torsken av ypperlig kvalitet, og vi ønsker deg lykke til med spennende…

read more