Det er juni og tid for å kunne nyte et godt måltid med breiflabb. Denne velsmakende fisken, som inntil for noen tiår siden ble sett på som ufisk og slengt…
read moreKvaliteten på makrell varierer mye med årstidene, og akkurat nå er den på sitt aller beste. Dette har sammenheng med at fettinnholdet på vårparten bare er på fem prosent. Når…
read moreVår langstrakte kyst byr på uendelige muligheter! Denne gangen går Smak av kystens studietur 2. – 3. mai til fiskeværet Kalvåg i Bremanger, ytterst i havgapet med Nordsjøen som nabo…
read moreI april er kveite et ypperlig valg å sette på menyen. Sesongen for skrei er på hell, makrellen er fortsatt en måned unna, men kveite er aktuell hos fiskehandlere nå.…
read more«Godt samarbeid, god stemning og timing var avgjørende for seieren i dag.» Det sier Kim-Andre Samnøen og Oliver Sandik fra Biologen Akvariet, vinnere av Årets SMAK AV KYSTEN KOKK 2017.…
read moreTakk til alle dere som deltok på årets kompetanseprogram og inspirasjonssamling i Smak av kysten. Vi håper dere fikk utbytte av dagene, både med tanke på nettverk, kunnskap og inspirasjon.…
read more«Årets Inspirasjonssamling» og møteplass for hele nettverket den 15.februar! Her blir det spennende, nyttige og aktuelle foredrag og innlegg. Møt blant andre Christopher Davidsen , vinner av 2. plassen i…
read moreVi har gleden av å invitere til årets kompetanseprogram som består av en praktisk samling med fokus på råvarekompetanse og tilberedning.
read moreMye av sjømaten som fanges når aldri nordmenns tallerkener, verken hjemme eller på restaurant. Det ønsker sjømatmiljøet i Hordaland å gjøre noe med gjennom Smak av kystens bifangstprosjekt. 17.…
read morePrøv den nydelige oppskriften på JULETORSK – fra Cornelius Sjømatrestaurant v/ Håkon Pansuna Vesetvik, kjøkkensjef. Nå i desember er torsken av ypperlig kvalitet, og vi ønsker deg lykke til med spennende…
read more