Bli inspirert av Christopher Davidsen

Bli inspirert av Christopher Davidsen

Bli inspirert av Christopher Davidsen 686 452 Smak av kysten

«Årets Inspirasjonssamling» og møteplass for hele nettverket den 15.februar!

Her blir det spennende, nyttige og aktuelle foredrag og innlegg.

Møt blant andre Christopher Davidsen , vinner av 2. plassen i Bocuse d´Or!
Han vil fortelle om sin vei frem til Lyon og ikke minst la oss få smake på sine kokkekunster

Her samles de fleste av Smak av kystens medlemsbedrifter og hvor målet er å inspirere og gi kunnskap om sjømat. Få innblikk i alt som skjer på sjømat og som kan ha betydning for din bedrift. Her møtes produsenter, fiskehandlere, grossister og restauranter (kokker, eiere, servitører) – en viktig møteplass 🙂

Pris: Kr. 790,- for en dag.

Velkommen til bedriftsledere/-eiere, kjøkkensjefer, kokker, hovmestre, servitører, fiskehandlere, produsenter,
grossister og samarbeidspartnere.

Kl. 10.30 Velkommen v/ styreleder Fredrik Hald og prosjektleder Alexandra K. Angell
Smak av kysten – fra kompetanse til synlighet

Kl. 10.50 «Sjømat – den nye oljen». Vi er alle med på vinnerlaget som satser på sjømat! Hvordan står det til i havet og hvor sunt er det egentlig å spise fisk? En praktisk status fra kysten v/ Otte Bjelland i Hav forskningsinstituttet

Kl. 11.05 «Hvilke trender ser vi innen sjømat spesielt og som vil kunne påvirke Horeca-markedet de
neste årene?» v/ Pål Michelsen, Brand- and Marketing director i Hallvard Lerøy AS

Kl. 11.25 Det er store muligheter i å bruke flere av artene vi har i havet. «Hva er potensialet for bifangst og mindre brukte arter?»
En kort status fra bifangstprosjekt i Smak av kysten, potensial med tang/tare og andre uutnyttede ressurser i havet v/ Gard Haugland, kokk og eier av Bien Restaurant

Kl. 11.55 Selene skal mates – vi tar en pause og trekker litt frisk luft

Kl. 12.15 Nytt fra produsentene i Smak av kysten: Korte presentasjoner med filmsnutter

Kl. 12.35 «Skalldyr som døråpner for norsk sjømat i Norge og ute i verden»
v/ Helge Myrseth – daglig leder i Seashell og Svein Ruud – daglig leder i Norway King Crab

Kl. 13.00 Knutholmen og Gloppen Hotell er like energiske og griper fatt i kystens muligheter!
v/ de to respektive eierne Svein Inge Fosse og Preben Moen

Kl. 13.15 Sjømatmingling – med sesongens fristelser. Utdeling av priser.

Kl. 14.00 «Hvorfor og hvordan satse på Tripadvisor for restauranter og fiskehandlere – en praktisk guide» – v/ Linda Løvfall i Løvfall Web- og reiselivskompetanse

Kl. 14.30 «Tett på Christopher Davidsen» som forteller om sin eventyrlige vei frem til Bocuse d`Or.
Han demonstrerer retter av skalldyr, sild og laks som det selvsagt også skal smakes på underveis.
Til inspirasjon for å satse på sjømat!

Kl. 16.00 Kort pause med kaffe/te/bakst

Kl. 16.15 Vi avslutter dagen med årsmøte i Smak av kysten

Kl. 16.45 Takk for i dag!