ØNSKER DU Å BLI MED I SMAK AV KYSTEN?

Smak av kysten er Norges største gastronomiske nettverk, og vi arbeider aktivt med å formidle kunnskap om bærekraftig mat fra havet der kvalitet, mangfold og sesong blir ivaretatt. Vi representerer hele verdikjeden fra fiskemottak til produsenter og grossister, fiskehandlere og restauranter. Det er et fokus for oss å bygge kompetanse i hele verdikjeden, slik at dere som medlemmer i nettverket kan dra nytte av fagkompetansen til hverandre.

HVA SKAL TIL FOR Å BLI MEDLEM I SMAK AV KYSTEN?

De som inviteres til å bli med i programmet er bedrifter som har en vilje og evne til å satse på kvalitetssjømat. Medlemmene våre har et ønske om å utvikle seg i takt med markedet, og de verdsetter faglig påfyll innen viktige forretningsmessige områder – som marked, trender, salg og produktutvikling. Som medlem i Smak av kysten vil dere knytte verdifulle kontakter med andre aktører i bransjen. Det er en målsetning for medlemskapet å skape stolthet for norske råvarer og fremme kvaliteten på norsk sjømat.

DETTE FÅR DERE SOM MEDLEM I SMAK AV KYSTEN:

  • Verktøy som sesongkalender.no – Som gjør det lett å hente informasjon om og navigere ut i fra sesong.
  • Økt kunnskap om mangfold og kvalitet – gjennom prosjekter på blant annet bifangst, tang og tare.
  • Økt kompetanse og inspirasjon hos kokker og fiskehandlere gjennom workshops, kurs og studieturer – både innlands og utlands. Medlemmer betaler kun kostpris.
  • Økt lønnsomhet – gjennom for eksempel menyutvikling og økt bruk av mindre populære arter som lysing, brosme og lyr.
  • Økt synlighet gjennom kursing, veiledning og promotering i Smak av kysten sine kanaler.
  • Bistand ved pressekontakt og nytte av aktivt PR-arbeid.
  • Mulighet for prosjektutvikling, rådgivning, produkttesting og presentasjoner.
  • Et nasjonalt nettverk av støttespillere med bred, variert kompetanse.
  • 2-dagers kompetanseprogram for nye og etablerte medlemmer. Dette er en årlig møteplass for alle bedriftene og med faglig fokus – og en viktig nettverksarena på tvers av bedrifter og regioner.

Ønsker du å bli en del av Smak av kysten?

Ta kontakt med prosjektleder, Amanda Bahl for en uforpliktende prat.
Email: amanda@matarena.no / Tlf. 416 11 092

 

 

“Smak av kysten har hatt stor betydning for Cornelius sin suksess. Gjennom Smak av kysten har våre kokker og servitører fått blomstre og utviklet seg faglig”. -Alf Roald Sætre, Cornelius

“Menyene i Sjøforsvaret og Marinen skal alltid bestå av en stor andel av lokale og sesongbaserte råvarer. For å få dette til, er det helt nødvendig at vi oppsøker kunnskap om råvarene og når de ulike sesongene er.” -Eivind Ringheim Århus, MarCSS Produksjonskjøkkenet Haakonsvern