Fløirestauranten

Et restauranthus. Fire unike konsept. En varm velkomst. For alle. Et hundre år gammelt restauranthus skal vekkes til live igjen i ny drakt.

Et besøk på Fløirestauranten passer alltid. Besøk Brasseriet vårt for folkelig, avslappet atmosfære og herlig lokalmat. Nyt en god cocktail i Peisestuen. Kle deg opp i finstasen og opplev en 10-retters sansemeny på Schou (åpner høsten 2024). Eller dropp innom uteserveringen for å nyte livet, byen og utsikten med noe godt i glasset og noe digg å spise.

Menyene blir en hyllest til det vi har av sesongbaserte råvarer fra fjell og fjord. Råvarer med sterk lokal forankring. På samme måte som Destinasjon Fløyen har til hensikt å få de besøkende til å nyte naturen og mulighetene den byr på, skal Fløirestauranten bringe gjestene nærmere naturen i form av mat- og drikkeopplevelser. Hos oss skal natur og kultur forenes på tallerken.

Når Fløirestauranten åpner dørene påsken 2024, er ambisjonen å bli en varighet fremfor en nyhet. Med kjærlighet, kunnskap og godt håndverk skal vi glede og inspirere ved å skape gode matopplevelser. Vi ønsker varmt velkommen til små og store, lokale og tilreisende. 365 dager i året.

Kontakt informasjon

Adresse: Fløifjellet 2, 5014 Bergen
Telefon: 55 33 69 99
E-post: restaurant@floyen.no 
Nettsted: floyen.no 

Hvor finner du oss

Utsikten fra Fløyen er blant de vakreste i Bergen. Byen, Vågen, øyene, fjellene og Nordsjøen i det fjerne. Solnedgangen og skumringstimen et helt spesielt minner.

Se kart her: Fløirestauranten