Fjærland Fjordstue Hotell

For oss er mat mye mer enn å spise. Det er hele prosessen, fra historien, til bøndene, til hvordan den er dyrket, hvor den kommer fra, når det er tilgjengelig, og kreativitet involvert i å snu verdifulle ingredienser i et måltid.

Vi gjør vårt beste for å få mest mulig ut av det vi har, ved å bruke lokale råvarer i våre favorittoppskrifter, påvirket av retter fra hele verden. Fra lokal fisk, hjort, okse, lam, poteter, melkeprodukter og vår egen urtehage, sammen med sesongens råvarer som vi får fra lenger unna, tar vi sikte på å skape delikat, næringsrik, interessant og smakfull mat. Alt  kan nytes med vårt utvalg av franske viner, lokalt utformede øl og cider.

Når du spiser hos oss, håper vi at du ikke bare vil nyte  maten og vakker beliggenhet, men at du også setter pris på at måltidet (og alt annet som du spiser) er mye mer enn det som er på tallerkenen din.

Kontakt informasjon

[ultimate_heading main_heading=»KONTAKTINFORMASJON» alignment=»left»][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=»10″ height_on_tabs=»10″ height_on_mob=»10″]

Adresse: 6848 Fjærland
Telefon: +47 57 67 57 57
E-post: bard@fjaerlandhotell.no
Nettsted: www.fjaerlandhotell.no

Hvor finner du oss

[ultimate_heading main_heading=»HVOR FINNER DU OSS» alignment=»left»][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=»10″ height_on_tabs=»10″ height_on_mob=»10″]

Se kart her: Fjærland Fjordstove Hotel