Utne Hotel

Helt nede ved fergekaia i det lille tettstedet Utne, omkranset av en sjarmerende hage bak hvitmalt stakittgjerde og fantastisk utsikt over fjord og fjell, ligger et av Noregs eldste og best bevarte trehotell – Utne hotel.

Små øyeblikk blir store og tilstanden av å bare være kommer til sin rett på dette hotellet. Følelsen av bestemorsidyll slår imot deg når du tar i døra. Det er som å komme hjem. Her blir du møtt av det ekte smilet.

Det ligger nesten 300 års historie i veggene som forteller om sterke kvinner og vertinner som har vist varme og omsorg for sine gjester og for bygda si.

Alle de 17 rommene på Utne hotel er unike med historiske trekk, møblar og stilarter. Alle har egne moderne flislagte bad. Rommene kan brukes som twin, dobbelt eller enkeltrom. Noen av rommene har fjordutsikt mot fjorden og kaien, andre er vendt mot den fredfulle bakhagen. Ingen av rommene har fjernsyn. Dette for å beholde den historiske atmosfæren, og stimulere til kveldsprat eller lesing av en god bok.

Vertene inviterer til sidersmaking hver kveld kl.18.00 i siderkjelleren. Her får du servert smakfulle dråper og historien bak produksjonen fra eit utval av de mange frukt- og siderprodusentene i Hardanger.

Kontakt informasjon

Adresse: 5778 Utne
Telefon: 53 66 64 00
E-post: reception@utnehotel.no
Nettsted: Utne Hotel

Hvor finner du oss

Se kart her: Utne Hotel