SJØ Restaurant

Velkommen til SJØ Restaurant & Vinbar, lokalisert i det historiske Kløverhuset midt i hjertet av Bergen. Restaurant har sitt navn fra den rike sjøfartshistorien som preger Bergen, der inspirasjon og råvarer ankom byen via sjøveien. Vi introduserer deg for vårt unike konsept, «Vestlandsfusion» – en harmonisk sammensmelting av vestlandske råvarer og internasjonale kulinariske tradisjoner.

Vårt mål er å ta deg med på en kulinarisk reise hvor Bergen møter resten av verden. Utforsk vår nøye sammensatte meny, satt sammen av de beste lokale råvarene fra både sjø og land, kombinert med spennende ingredienser som skaper enestående smaksopplevelser. Vi server alt fra ferske sjømatretter til saftige kjøttretter og delikate vegetariske alternativer. Vårt dedikerte team av servitører og kokker vil sørge for at du føler deg godt ivaretatt gjennom hele besøket ditt. Vi ønsker å skape en avslappet og hyggelig atmosfære, uansett om du besøker oss for et romantisk middagsselskap, en forretningslunsj eller en uformell sammenkomst med venner og familie.

Ønsker du å fortsette kvelden inviterer vi deg til å nyte eksklusive cocktails og avslappende loungestemning på SJØ Skybar i 7. etasje. For de som ønsker å forlenge opplevelsen ytterligere, kan vi også tilby overnatting på Magic Hotel Kløverhuset.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen ombord og gi deg en opplevelse du sent vil glemme.

Kontaktinformasjon

Adresse: Kløverhuset. Strandgaten 13-15
E-post: booking@sjorestaurant.no
Nettside: sjorestaurant.no
Telefon: 92 94 13 71

Hvor finner du oss

Se kart her: SJØ Restaurant