Ostra

Ostra kombinerer autentiske meksikanske smaker med ferske norske råvarer, servert med en nydelig utsikt til sjø og havneliv.

Du finner Ostra i vannkanten i Solheimsviken. Nyt sommerdagene på vår fantastiske uteservering på bryggen, eller kos deg inne om vinteren med nydelig utsikt mot Puddefjorden, småpudden og fjellene rundt – det perfekte stedet for en kulinarisk reise, med orkesterplass til solnedgangen bak seilbåtene i havnen.

‘Ostra’ betyr ‘østers’ på spansk – et vink til våre meksikanske røtter, kombinert med verdens beste sjømat som du finner nettopp her, langs norskekysten. Vi er stolte av å servere smaksrike og innovative retter laget med kjærlighet og en dyp lidenskap for å levere en unik matopplevelse til våre gjester. Vi elsker å prøve nye ting og utforske lokale råvarer, slik at hvert besøk kan tilby nye og spennende smaksopplevelser. Bestill et utvalg av retter til bordet og del med venner og familie for å prøve variasjonen av smaker på menyen.

Atmosfæren og interiøret er inspirert av design fra midten av århundret, med fantastisk naturlig lys som lyser opp de industrielle hintene i bygningens arkitektur. Vår inspirasjon kommer fra det yrende utelivet på barer og restauranter i storbyer verden rundt, kombinert med elegansen man finner i det norske landskapet. Bardisken og vårt åpne kjøkken strekker seg gjennom hele restauranten – en perfekt mulighet til å få seg en sniktitt på det som skapes av våre eminente kokker, og kanskje til og med prøve noen av de nye rettene vi leker med.

Ostra er åpent hele året, og du kan bestille bord her: booking.gastroplanner.no/ostra

Private selskaper:
Vi tilbyr hele lokalet for arrangementer og har sitteplass til over 200 inne. Vi dekker opp til alle anledninger og skreddersyr arrangement, service og meny etter dine behov. Det er også mulig å leie vår takterrasse som har plass til ca 70 personer.

Kontaktinformasjon

Adresse: Solheimsgaten 3, 5058 Bergen
E-post: booking@ostrabergen.no
Nettsted: ostrabergen.no

Hvor finner du oss

Se kart her: ostrabergen.no