Allmuen Bistro

Moderne nabolagsbistro med smaker fra hele verden på lokale ingredienser. På Allmuen sier de dette; Vår tilnærming er enkel og ærlig: vi serverer maten vi selv elsker, laget av ingredienser vi er stolte av. Ved å samarbeide nært med lokale produsenter sikrer kokkene våre at menyen alltid gir deg sesongens og Vestlandets beste smaker. 

Mattilbud og spesialiteter
Menyen som skifter daglig, inneholder alltid et utvalg av grillet kjøtt, fisk og vegetariske retter. Restauranten bruker lokale råvarer i sesong, og kombinerer dem gjerne med smaker fra østen. Maten er hverdagslig men inspirert av den moderne kulinariske retningen. Her får du både enkle småretter og full smaksmeny. Restauranten tilbyr vegetarianske og veganske alternativ, og glutenfri mat.

Atmosfære
Navnet «Allmuen» betyr folket i sin helhet. Som navnet indikerer er dette en uformell bistro og bar med smaker for enhver. Lokalet er preget av moderne rustikk med grønne planter i vinduet. Bordpynten er minimalistisk og enkel, noe som bidrar til en avslappet og stilren atmosfære.

 

Kontakt informasjon

Adresse: Valkendorfsgaten 1b, 5012 Bergen
Telefon: +47 919 18 008
E-post: post@allmuenbistro.no
Nettsted: https://allmuenbistro.no

Hvor finner du oss

Se kart her: Allmuen Bistro