Cornelius Sjømatrestaurant

Cornelius Sjømatrestaurant – “kåret til årets Smak av Kysten Restaurant 2016”

Noe av det mest eksotiske den vestlandske skjærgården kan by på finner du like utenfor Bergen. Cornelius er en av Norges beste sjømatrestauranter. Restauranten ligger i sjøkanten på en holme med spektakulær utsikt til fjord og fjell, sjø og skjær, båter og skip. Inspirert av dagens vær tilbyr Cornelius sin berømte meteorologiske meny med sjømat og tilbehør av utsøkt kvalitet, tilberedt med nyskapende matlagingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat.

Cornelius holder åpent hele året og har faste båtavganger fra Bryggen i Bergen. I fint sommervær åpnes skyvedører, og det dekkes bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys. Hver årstid – hver dag – gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen. I sjøvannskummer spreller levende hummer og sjøkreps og vi har også et bredt utvalg av håndplukkede skjell.

Vi har totalt 370 sitteplasser, fordelt på 6 ulike lokaler. Vi dekker opp til alle anledninger og skreddersyr arrangement etter ditt behov.

Kontakt informasjon

Adresse: Postboks 27,  5174 Mathopen
Telefon: 56 33 48 80
E-post: booking@cornelius-restaurant.no
Nettsted: www.cornelius-restaurant.no

Hvor finner du oss

Besøk- og leveringsadresser:
Cornelius Sjømatrestaurant Holmen, Vestrepollen/Katlavika på Bjorøy.
Cornelius har faste båtavganger fra Bergen, mandag til lørdag hele året.