Risør Fiskemottak i Risør

Risør fiskemottak ble stiftet i 1999 og med vår sentrale beliggenhet rett ut mot Skagerak tar vi årlig imot ca 460 tonn sjømat. I fiskebutikken vår på Holmen i Risør kan vi by på de beste delikatesser fra havet. Vi har alltid et rikholdig utvalg av fisk og skalldyr, samt mange spennende varianter av tilbehør fra både inn- og utland.

Vi får inn de ferskeste råvarer hver dag, og vårt personale har lang og bred kunnskap og erfaring om faget fisk og skalldyr. Vi veileder gjerne alle som skulle ønske det, slik at du selv kan tilberede de flotteste fiske- og skalldyrretter til hverdag og fest. Kom gjerne innom og la deg inspirere av våre råd og tips om råvarer og tilberedning.

Risør Fiskemottak AS er også en grossist som leverer fisk og skalldyr til en rekke dagligvarebutikker, restauranter og andre grossister. Dersom det skulle være behov for catering gir vi også tilbud, råd og veiledning om dette.Vi skreddersyr menyer til din bestilling, og leverer mat til alt fra noen få personer til flere hundre. Med dyktige kokker, servitører og sjåfører gir Risør Fiskemottak deg den aller beste matopplevelsen. Målet vårt er å være best på kvalitet, best på service og samtidig tilby miljøvennlige løsninger.

Ferskere blir det ikke!

Kontakt informasjon

Adresse: Solsiden 1A, 4950 Risør
Telefon: 37 15 23 50
Nettsted: www.fiskemottaket.no

Hvor finner du oss

Se kart her: Risør Fiskemottak