Fisketorget i Stavanger

Fisketorget i Stavanger driver kombinert butikk- og sjømat restaurant på samme tomt som det alltid har blitt solgt sjømat i Stavanger, nemlig innerst i vågen. På denne tomten har fiskehandlere stått og solgt sjømat i over 150 år.

I 2012 ble Fisketorget Stavanger AS opprettet og har siden da hatt samme eiere, med Karl Erik Pallesen i spissen. De øvrige eierne er Lars Olav Hetland, Stein Erik Alvestad og Carl Erik Aadnøy.

Disse 4 eier også produksjon og catering firmaet Matboden Rogaland As, som produserer en del av varene de selger i butikken.

Fisketorget i Stavanger har til sammen 12 heltidsansatte og 10-15 ekstrahjelper fordelt på høysesongen i de forskjellige avdelingene.

Fisketorget i Stavanger skal fremstå som et innovativt og fremtidsrettet sjømatutsalg, hvor høy kvalitet og ferskhetsgrad, stort utvalg, solid kompetanse og ekstraordinær servicegrad preger virksomheten. Deres entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Fisketorget i Stavanger fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer.

Kontaktinformasjon

Adresse: Strandkaien 37, 4005 Stavanger
Telefon: 51 52 73 50
E-post: bestilling@fisketorget-stavanger.no
Nettsted: www.fisketorget-stavanger.no

Hvor finner du oss

Se kart her: Fisketorget Stavanger