Reinhartsen i Kristiansand

Med vakker beliggenhet på Norges største fiskebrygge, fiskebrygga i Kristiansand, tar topp skolerte fiskebehandlere imot fersk sjømat i fiskemottaket. Fisken røykes i eget røykeri – det eneste i Kristiansandsdistriktet.

Helt siden Selmar Reinhartsen etablerte Reinhartsen på Flekkerøya i 1931, har selskapet levert det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter. Reidar Fredriksen som er tredje generasjon Reinhartsen var for øvrig også Norges første fiskehandler med fagbrev.

Hos Reinhartsen er hele verdikjeden representert med eget fiskemottak, produksjon, catering/kjøkken, egne utsalg og engros. Dagens fangst leveres direkte til fiskemottaket, og i fiskekummene finner du levende fisk og skalldyr. Gjennom hele året har Reinhartsen tilgjengelig det meste av sesongens sjømat i sine to utsalg.

I sommerhalvåret kan du også nyte fersk sjømat takeaway fra det populære Bryggekjøkkenet på fiskebrygga. Resten av året får du dette hos Reinhartsen Delikatesse i Lillemarkens Senter.

Reinhartsen har opp gjennom tidene mottatt en rekke utmerkelser for sin evne til innovasjon og nytenkning. Blant annet fikk varmrøkt laks med koriander og chili Spesialitetsmerket for Unik Smak fra Matmerk i 2016 og vant NM gull i 2017. Varmrøkt makrell fikk Spesialitetprisen for Unik smak i 2017.

Reinhartsen er en kjent merkevare med lange tradisjoner. Målgruppen er kunder som velger kvalitet fremfor pris.

Les mer om Reinhartsen på www.reinhartsen.no eller @reinhartsen1931 på FB/Instagram.

reidar med laks

Kontaktinformasjon

Adresse: Gravane 8, 4610 Kristiansand
Telefon: (+47) 92288500
E-post: reidar@reinhartsen.no
Nettsted: reinhartsen.no

Hvor finner du oss

Se kart her.