Dragsvik Fjordhotell

På halvøya Dragsvik i Balestrand, ligg det lille, særegne hotellet Dragsvik Fjordhotell. Hotellet ligger idyllisk til ved den storslagne Sognefjorden, omgitt av vakker natur på alle kanter. Her kan du nyte fredfull idyll med praktfull utsikt til fjord, fjell og bre. La blikket falle ut over fjorden og senk skuldrene, langt bort fra hverdagens mas og kav.

Fokuset til Dragvik Fjordhotell er å gi deg som gjest en god atmosfære og ro. Her kan du finne deg til rette og virkelig kjenne at du slapper av. Og her kan du nyte lokale smaker på bordet. Sett deg til bords i restauranten og la øynene falle på fjelltoppene. I den vesle restauranten serverer vertskapet tradisjonelle retter og husets spesialiteter basert på lokale råvarer. Dragsvik Fjordhotell legger stolthet i å bygge et sterkt lokalsamfunn. Derfor handler de så lokalt som mulig. Her får du husets hjorteburger eller lam som har beitet i Grøndalen nær Jostefonn. Laksen er røykt i nabolaget og kalvekjøttet kommer fra gården like ved.

I lysthuset driver de ein liten koseleg butikk. Og på terrassen utenfor hotellet, og i hagestua, kan du få servert kaffe, te og forfriskninger. Ønsker du å innta en lunsj eller middag i hagestua, er det bare å ta kontakt med hotellet. De hjelper deg så gjerne.

Kontakt informasjon

Adresse: Dragsvik 6, 6899 Balestrand
Telefon: +47 57 69 44 00
E-post: info@dragsvik.no
Nettsted: www.dragsvik.no

Hvor finner du oss

Det er fleire reisemåter og ruter til Dragsvik, og alle er en vakker reise i seg selv. Ankom med båt fra Bergen til Balestrand kai, eller med buss via NorWay eller VY bussekspress til stoppet “Dragsvik fjordhotell”. Ved hotellets parkering er det 2 ladestasjoner for EL-bil.

Se kart her: Dragsvik