Bekkjarvik Gjestgiveri

Med havet og historien i ryggen ligger Bekkjarvik i en lun havn mot den gamle skipsleden mellom Bergen og Haugesund. Vi har tatt i mot farende folk i over 300 år, gitt dem husrom, varme og mat fra vårt spiskammers.

Bekkjarvik Gjestgiveri legger til rette for opplevelser hvor du føler naturen på kroppen. Dette være seg havpadling og rafting, fiske med line og havteiner eller turer ut mot våre vakre fyrlykter som skinner som diamanter i solen.

Bekkjarvik Gjestgiveri er kjent for sitt gode kjøkken hvor vi i hovedsak bruker ferske råvarer fra vårt lokale spiskammers. Vi er stolte av våre dyktige kokker som høster ros fra fjern og nær. Naturen er gavmild og havet rundt oss byr på ulike fiskeslag, skjell og skalldyr. På våre vakre lyngheier og i skogen beiter der villsau og hjort. Ja, våre trofaste kokker går gjerne ut i skogen en duggfrisk morgen for å sanke vill ramsløk og urter.

Vi har vakkert restaurerte og topp moderne konferansefasiliteter og eget kunstgalleri. Våre små og store selskapslokaler danner en intim ramme om ditt selskap.

Kontakt informasjon

Adresse: Postboks 33, 5399 Bekkjarvik
Telefon: 55 08 42 40
E-post: Administrasjon: post@bekkjarvikgjestgiveri.no, Hotell: salg@bekkjarvikgjestgiveri.no, Restaurant: restaurant@bekkjarvikgjestgiveri.no
Nettsted: www.bekkjarvikgjestgiveri.no

Hvor finner du oss

Bekkjarvik ligger i Austevoll sør for Bergen, og reisetid ligger på rundt 1,5 timer inkludert ferge fra Krokeide til Hufthamar. Kommer man fra Stavanger tar man fergen fra Årsvågen til Husavik.

Se kart her: Bekkjarvik Gjestgiveri