Hotel Norge by Scandic

Fra første gang hotellet åpnet i 1885, har Hotel Norge vært et ikon og et av Bergens mest prominente hoteller. Etter gjenåpning sommeren 2018 har hotellet blitt totalrenovert og er nå blitt et ikonisk og moderne hotell og en livlig møteplass der det lokale møter det internasjonale i en levende og unik atmosfære. Interiøret består av høy kvalitet, moderne, nordisk design med mange særegne detaljer. Hotellet har 415 nye og lekre hotellrom med flotte vinduer fra gulv til tak som inviterer fjellene, lyset og bymiljøet inn.

Velkommen til tre etasjer med spennende barer og restauranter som gjør hotellet til en livlig og levende møteplass i hjertet av Bergen. Maten er signert hotellets Chef Advisor, Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen, som sammen med Head Chef, Tore Espenes og deres dyktige team tar sikte på å gi mat- og drikkeopplevelser helt utenom det vanlige. I første etasje, i hjertet av hotellet, ligger Café Norge. En hyggelig, uformell og moderne café i lekkert, nordisk design med store vinduer fra gulv til tak. Restaurant Nova, beliggende i hotellets tredje etasje er en moderne og uformell fine-dining restaurant som byr på de beste råvarene Norge og Vestlandet har å by på, kombinert med internasjonal smaker og teknikker. Bord i restauranten må forhåndsbestilles og det tas imot selskaper fra 8 til 300 personer.

Kontakt informasjon

Adresse: Nedre Ole Bullsplass 4, 5012 Bergen
Telefon: 55 55 40 00
E-post: hotelnorge@scandichotels.com
Nettsted: https://www.scandichotels.com/hotel-norge-by-scandic

Hvor finner du oss

Midt i hjertet av byen, i enden av Torgalmenningen og rett ved Byparken ligger Hotel Norge by Scandic, med umiddelbar nærhet til alt Bergen har å by på. Her er det kort gangavstand til alt fra et yrende byliv med shopping og cafeer til spennende museum og moderne gallerier.

Se kart her: Hotel Norge by Scandic