Hanami

Hanami er en japansk restaurant i Oslo med unik beliggenhet på Tjuvholmen og her finner du smaksrike japanske retter. Restauranten er trendy med en unik sammensetning av mat, drikke og atmosfære med en fantastisk utsikt over fjorden. Kreative kokker kombinerer de beste råvarene fra de asiatiske mattradisjonene.

 

Japanansk mat kjennetegnes ved at det er enkelt, men samtidig helt unikt. Det som ofte utgjør japansk mat er gode råvarer, tilberedes med basisutstyr og utføres på en enkel måte. Men selv om det høres enkelt ut, er det en kunst å mestre balansegangen mellom det hele. Maten har også varierte og balanserte smaker med sine særpregede ingredienser. Maten skal serveres enkelt, og kan gjerne være estetisk, vakker og fargerik.

 

Hanami har en visjon om å være enestående i sin presentasjon av Japanese fusion food. Vi ønsker å være stedet du oppsøker når du vil ha en unik sammensetning av mat, drikke og atmosfære. Vår meny inneholder en kombinasjon av japansk robatayaki, izakaya og sushibar. Vi har fokus på nøye utvalgte råvarer, som skaper de unike og gode smakene. Konseptet går ut på at man bestiller flere småretter som deles rundt bordet. Hanami er et perfekt sted for lunsj eller en lengre middag med gode venner, og vi ønsker deg velkommen for en fantastisk matopplevelse du sent vil glemme.

Kontakt informasjon

Adresse: Kanalen 1, 0252 Oslo
Telefon: +47 228 31 090
E-post: booking@hanami.no
Nettsted: www.hanami.no

Hvor finner du oss

Se kart her: Hanami