Bama Køltzow i Oslo

Vår historie går helt tilbake til 3. desember 1916, da Wilhelm Køltzow etablerte seg som fisk- og vilthandler i hovedstaden. Wilhelm var opptatt av kvaliteten på råvarene og hans kunder var hoteller, restauranter og fiskebutikker. Det er de samme kundene vi har den dag i dag og vårt mål er å oppleves som kundens beste samarbeidspartner. Det er derfor har vi i alle disse årene har holdt på den samme forretningsideen; ”de beste råvarer fra naturens spiskammer”

Sammen med vårt brede nettverk av dyktige leverandører jobber vi hver dag med å få inn de beste produkter med den ypperste kvaliteten. I vårt sortiment finner du et mangfold av produkter innenfor fisk, skalldyr, kjøtt og vilt. Vi har også et utvalg av spesialvarer som fryste bær- og fruktprodukter, krydder og produkter innen molykulær gastronomi.
Hos oss finnes alt fra de mest eksklusive råvarene som levende sjøkreps og fersk hjort, til enklere alternativer som bacalao og fiskekaker. Vi har kunnskapen og produktene til et ferskere og sunnere kjøkken.

W.Køltzow AS har ingen detaljomsetning og ekspederer ikke bestillinger direkte til forbruker.

Kontakt informasjon

Adresse: Nedre Kalbakkvei 40, 1081 Oslo
Telefon: 22 72 70 70
E-post: storkjokken.oslo@bama.no
Nettsted: koltzow.no

Hvor finner du oss

Se kart her: Bama Køltzow