Lerøy Sjømatgruppen AS i Bergen

Lerøy Sjømatgruppen er en landsdekkende leverandør av fisk, sjømat og spesialprodukter til alle kundegrupper innen storkjøkkenmarkedet; hotell, restaurant, kantine og offentlig sektor.

Lerøy Sjømatgruppen er representert gjennom åtte sjømatgrossister, hvor vår lokale forankring og tilstedeværelse med produksjon og fiskemottak, gir oss tilgang på fersk fisk og mulighet for spesialtilpasning for kunden.

Gjennom vårt brede nettverk av kvalitetsleverandører, skaffer vi varer fra alle verdenshjørner. I vårt sortiment finner du et mangfold innenfor fisk, skalldyr, kjøtt og vilt.

Ved den lokale grossisten treffer du mennesker som har mange års erfaring med fisk og sjømat, og vår kompetanse og engasjement gjør at du vil raskt vil få svar på spørsmål vedrørende kvalitet, holdbarhet o.l.

Vi tror at det å være den foretrukne leverandør kommer som et resultat av vår evne til å gjøre våre kunders forretning til en suksess. Vi vil forbedre vårt tilbud til kunden gjennom kompetanseheving, nytenking og inspirasjon.

Kontakt informasjon

Adresse: Bontelabo 2, 5003 Bergen
Telefon: 55 21 36 50
E-post: post@leroysjomatgruppen.no
Nettsted: leroysjomatgruppen.no

Hvor finner du oss

Se oversikt over grossister her:

Grossister