Hitra Mat AS i Ansnes

HitraMat AS er lokalisert på Hitra Fiskerihavn og ligger i det største fangstområdet for taskekrabbe i Norge, med gode miljømessige fortrinn som ren luft og rent sjøvann. Det er svært kort avstand fra fangstfeltene til produksjonsanlegget på Kuøya. I sesongen fra mai til desember, leverer fiskerne daglig krabbe av førsteklasses kvalitet. I 2022 ble 3.700 tonn taskekrabbe videreforedlet ved anlegget. HitraMat AS selger også lokalt høstet kamskjell og sjøkreps av prima kvalitet.

Kvalitetssikring er sterkt prioritert. HitraMat AS er sertifisert etter FSSC 22000 standarden. En internasjonal anerkjent standard som har blitt utviklet for å spesifisere sikkerhet, kvalitet og driftskriterier. Samtlige råstoffleverandører får utlevert bedriftens egen «kvalitetshåndbok for fiskere», med prosedyrer for sortering og oppbevaring.

HitraMat AS er markedsleder av foredlet krabbe i både Norge og Frankrike. I tillegg har vi et betydelig salg til både Sverige, UK, Sør- Europa og Asia. Gjennom våre egne salgskanaler og via øvrige norske sjømateksportører har vi et betydelig nettverk

Kontakt informasjon

Adresse: Hitra Fiskerihavn, 7241 Ansnes
Telefon: 72 44 40 00
E-post: anton@hitramat.no
Nettsted: hitramat.no

Hvor finner du oss

Hitra Mat ligger i Ansnes.

Se kart her: HitraMat