Smak av kysten satser i Nord

Smak av kysten satser i Nord

Smak av kysten satser i Nord 2560 2297 Smak av kysten

I går kickstartet vi satsingen i Nord med inspirasjonssamling i Tromsø. Sammen lærte vi om utnyttelse av hele fisken og hvordan vi får den beste kvaliteten på fisk til mange, fra Øyvind Bøe Dalelv og Andre Simonnes Misund fra Lerøy Sjømatgruppen AS.

En stor takk også til fisker Roar Arne Robertsen som delte erfaringene sine fra havet med oss. Her fikk både lærlinger og kokker verdifull innsikt om fangst og fiske.

Vi føler oss heldige som har så gode samarbeid med Norges Sjømatråd og Norges Råfisklag. Takk for støtten til inspirasjonssamlingen og for at dere heier frem slike bransjetiltak!

Nå inviterer vi med enda flere aktører fra hele verdikjeden, og ser frem til flere engasjerende sjømataktiviter i regionen.