Minikokkekurs under Sykkel-VM i Bergen

Minikokkekurs under Sykkel-VM i Bergen

Minikokkekurs under Sykkel-VM i Bergen 150 150 Smak av kysten

Smak av Kysten arrangerte i samarbeid med Norges sjømatråd og Lerøy aktiviteter for barn og unge under Sykkel-VM. Med over 1000 barn og unge tilstede ble aktivitetene meget vellykket!

Minikokkekurs for barn

Her fikk barn mellom 5 og 12 år muligheten til å lage Vestlandspoke. Råmarinert laks med eplejuice fra Hardanger, servert med lokale grønnsaker. Her fikk de lære mer om laksens opphav, hvorfor det er viktig å spise lokale råvarer i sesong og hva som gjør fisken sunn. Budskapene ble tilpasset målgruppen og barna var aktivt engasjert i diskusjonene og i kokkeleringen.  Vestlandspoke falt i smak hos de aller fleste barna!

Ungdomslounge

Her fikk ungdommer i alderen 13-20 år delta på en spennende quiz om sjømat og ernæring. De fikk også smake på sushi levert fra Lerøy!