Restaurant 1877

Restaurant 1877 åpnet i januar 2013. Restauranten ligger i ærverdige Kjøttbasaren i Bergen sentrum, og 1877 er årstallet da Kjøttbasaren åpnet. Byens basar som den også het, var bygget hvor torghandelen skulle kontrolleres. Her inne, i lokalet med murstein og treverk, messingplater og smijernslykter, sørget salgsbodene for en hygienisk og kontrollert handel.

Gjennom et sterkt fokus på lokale råvarer og historisk-kulturelle referanser i bruk av mat, fat, bestikk og karafler, mener vi at vi forvalter arven i Kjøttbasaren vel. Her serveres det mat og drikke med kjærlighet og kunnskap, og vi gjør vårt beste for å gi alle våre gjester en unik og minnerik opplevelse.

Våre menyer er bygget på sesongens beste råvarer og kokkenes nære forhold til lokale leverandører. Vi har stort fokus på norsk matkultur, og lar oss særlig inspirere av det vestlandske jordbruket. Bergen er kjent for kraftige væromslag og fuktig klima, og sesongsvingningene lokker frem kreativitet, inspirasjon og mangfold på vårt kjøkken. Det er viktig for oss at hver rett gjenspeiler gode opplevelser og har en helt egen historie.

Velkommen hjem til oss på Restaurant 1877!

Kontakt informasjon

Adresse: Vetrlidsallmenningen 2, 5014 Bergen
Telefon: 928 71 877
E-post: booking@restaurant1877.no
Nettsted:  www.restaurant1877.no

Hvor finner du oss

Se kart her: Restaurant 1877