Kokk på hjul: En Suksesshistorie fra Dragsvik Hotell

Kokk på hjul: En Suksesshistorie fra Dragsvik Hotell

Kokk på hjul: En Suksesshistorie fra Dragsvik Hotell 1280 952 Smak av kysten

– Fantastisk lærerikt og inspirerende! Dette var tilbakemeldingene fra Anne Randi på Dragsvik hotell etter å ha hatt besøk av Smak av kysten-kokk Morten Klever.

Under konseptet «Kokk på hjul» sender vi kokker i nettverket til medlemsrestauranter som ønsker faglig påfyll til hele kokketeamet sitt. Dragsvik hotell, som ligger idyllisk til i Balestrand langs Sognefjorden, har av og til utfordringer med å delta på faglige samlinger på grunn av avstanden. Derfor er «Kokk på hjul»-konseptet til Smak av kysten en perfekt løsning.

Sammen med kokk Daniel Nokken, lagde Morten Klever en rekke nye retter og variasjoner av retter som kan passe godt inn i en sjømatrestaurant som hos Dragsvik fjordhotell. Dette inkluderte alt fra klassiske sjømatretter med en moderne vri, til helt nye kombinasjoner som utfordret smaksløkene.

– Fine retter vart det, og det var utrolig smakfullt, bekrefter en entusiastisk Anne Randi.

Klever hadde spesielt fokus på sjømat, og samarbeidet med Domstein var viktig for å sikre både råvarer av høy kvalitet og fleksibel levering. Dette ga kokkene på Dragsvik hotell muligheten til å eksperimentere med fersk sjømat, noe som resulterte i unike og smakfulle retter.

Frister til gjentakelse

«Kokk på hjul»-konseptet har vist seg å være en stor suksess for Dragsvik hotell, og det frister til gjentakelse. Denne typen opplegg gir ikke bare et faglig løft til kokketeamet, men inspirerer også til kreativitet og nyskaping på kjøkkenet. Det er ingen tvil om at slike initiativer styrker det kulinariske miljøet og hever standarden for sjømatservering langs Sognefjorden.

Anne Randi avslutter med å uttrykke sin takknemlighet: – Vi ser frem til flere slike besøk i fremtiden. Det har virkelig vært en berikende opplevelse for alle involverte.

Under ser du noen av de deilige rettene som ble komponert på kjøkkenet.