Colonialen

Colonialen Restaurant åpnet i 2005 og har siden starten hatt et fokus på å servere komplette matopplevelser. Siden starten har kokkene utmerket seg med sin kombinasjon av tradisjon og kreativitet basert på sesongens beste råvarer.

Colonialen Kafé og Brasseri i Litteraturhuset tilbyr en mer uformell restaurantopplevelse. Kjøkkenet byr på klassiske retter som sjøkreps, blåskjell, fisk og kjøtt inspirert av nordiske og kontinentale tradisjoner kombinert med et rikt vinkart og kunnskapsrike vinkelnere.

Colonialen Fetevare i Strandgaten 18 har lett servering av blingser, salater, pizzaer og planker med deilige oster og spekemat. Her får du og kjøpt oster, spekemat, olivenoljer, balsamico, pasta, konserver og ferskvarer fra Norden og kontinentet.

Colonialen Fetevare på Paradis har lett servering av blingser, salater, pizzaer og planker med deilige oster og spekemat. Her får du og kjøpt oster, spekemat, olivenoljer, balsamico, pasta, konserver og ferskvarer fra Norden og kontinentet.

Innerst i Solheimsviken ligger Colonialen Kranen kafé og bakeri. I kaféen ved sjøkanten kan man nyte fantastisk utsikt mot fjorden og byfjellene. Her tilbys lunsjfavoritten “planken” fylt med deilige oster og spekemat. Man kan og leie selve kranhuset for møter,

KONTAKTINFORMASJON

Adresse: Colonialen Restaurant, Kong Oscars gate 44, Bergen
Telefon: 55 90 16 00
E-post: booking@colonialen.no
Nettsted: www.colonialen.no

HVOR FINNER DU OSS

Colonialen Restaurant ligger i Kong Oscarsgate, sentralt i sentrum.
Se kart her: Colonialen