Anesnes Brygger

Ansnes Brygger ble åpnet i juni 2014, i lokalene som tidligere var kjent som “rorbua» på Ansnes. Ansnes Brygger har fokus på matkultur og opplevelser.
Her kan du komme om du bare ønsker å spise en deilig middag i kroa og drikke litt i baren eller om du ønsker å ta med vennegjengen, firmaet eller kjæresten på en fantastisk naturopplevelse til havs i Rib eller daycruser blandt øyene. De organiserer også teambuildingsaktiviteter både til vanns og på land. Etter aktivitetene kan de by på utendørs SPA hvor dere kan nyte den nydelige utsikten utover sjøen mot Fjellværøya.


Er dere interessert i øl og bryggerikunst, vil Ansnes Brygger kunne holde et ølsmakingskurs for dere. Her vil dere få en innføring i ølbrygging samt smaksprøver på flere av deres egenproduserte øl. Om kvelden kan dere velge mellom deres selskapsmenyer og så topper de gjerne kvelden med litt livemusikk før dere sover i en deilig seng i en av de lyse og koselige leilighetene.

Kontakt informasjon

Adresse: Nessabakkan 12, 7241 Ansnes
Telefon: +47 400 22 044
E-post: post@ansnesbrygger.com
Nettsted: ansnesbrygger.com

Hvor finner du oss

Du finner dem på Hitra. Bilturen ut til Hitra er en flott tur med mye fantastisk natur å se underveis. Kjør til Hitra eller ta rutebåt fra både Trondheim og Kristiansund – 3 avganger hver dag. -Eller de kan rett og slett plukke deg opp i Trondheim med ribben deres.

Se kart her: Ansnes Brygger