Gloppen Hotell

Historiske Gloppen Hotell ligger sentralt i Sandane, i Nordfjord. Hotellet har tradisjoner helt tilbake til 1829, først som skyssstasjon og landhandel, før det i 1866 gikk over til å bli hotell. Hele tiden har gjestfrihet og omtanke for gjesten stått i sentrum. På hotellet er gammelt og nytt blandet på herlig vis. Hotellet sitt eksteriør er tatt vare på, og renoveringsarbeidet er gjort med en forsiktig hånd. I tillegg til den historiske fløyen har hotellet en standardfløy og en nyere, moderne del med nordisk stil.

I dag er hotellet kjent for ureist mat, laksefiske og et stort aktvitetstilbud. Store deler av råvarene som blir benyttet i matrettene kommer fra innen en radius på 10 km rundt hotellet. I bakhagen har hotellet eget produksjonskjøkken der de tar imot hele dyr fra lokale bønder og jegere. Her finn du også hotellet sitt eget bryggeri.

Hotellet har vunnet flere priser for sitt arbeid med lokal mat. Blant dem “Ganefart 2010 – det beste stedet å spise langs vegen i Norge”, en pris som deles ut av Matmerk kalt «Norsk på menyen» 2014, reiselivsprisen for Sogn og Fjordane i 2012 og i 2017, og «Folkets reise-favoritt 2018». Denne gjeve prisen ble stemt frem av folket, der førsteplass gikk til flyselskapet Norwegian.

Hotellet tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som teambuilding, matkonkurranser, ølsmaking av eget brygg, guidede turer og mye mer.

Hvor finner du oss

Se kart her: Gloppen Hotell