Smak av kysten er sterkt representert for å gi ekte sjømatopplevelser! I restaurantteltet byr Bien, Colonialen, Restaurant 1877, Cornelius, Marg og Bein og Bryggen Tracteursted på herlige sjømatretter som kan…
read moreKokker og råvarer i verdensklasse, fermentering og konservering av sjømat, inspirerende foredrag om matkultur, digital kommunikasjon, historieformidling, opplevelsesmat, nye arter, bærekraftige former for høsting/produksjon av havet og fremtidens sjømatforbrukere var…
read morePå lørdag arrangerte Smak av kysten i samarbeid med Vulkanfisk vinterens sesonglansering i fiskehandelen! Flere hundre matglade mennesker var innom Mathallen i Oslo for å smake på vinterens beste sjømat og lære…
read moreSpennende å få oppleve gourmetdykker Roderic Sloan sitt rike på Norskott! Vi har diskutert, lært, smakt, kokkelert og blitt inspirert av havets mangfold! Takk også til Manshausen Island og eventyrer Randi Skaug for deres…
read moreSmak av kysten bidro på Sjømatdagene på Hell i går med innlegg og gode smaker fra havet. Konferansedeltakerne fikk virkelig en smak av mangfoldet som kysten vår har å by…
read more– Det er spennende å jobbe med så mange forskjellige uutnyttede arter og ta i bruk disse ressursene som ikke blir brukt noe særlig i dag. Det er inspirerende i…
read moreBergen Matfestival går av stabelen førstkommende helg. Smak av kysten er strekt representert med 6 restauranter og 9 fiskehandlere. Alle fiskehandlerne i Bergen vil stå sammen om et eget fiskehandlerområde. Fronten…
read moreSogn Aqua sitt landbaserte kveiteoppdrettsanlegg i Ortnevik har i det siste skapt internasjonal oppmerksomhet! I fremtiden er det nærliggende å tro at en større del av Norges oppdrett vil skje…
read moreNå er sesongen for tang og tare endelig her! Spiselig og smaksrike alger finnes rett utenfor dørstokken din! Kom deg ut i fjæra! Den 9. Mars var flere av Bergens…
read moreMånedens kokk André Larsen har for lengst sluttet å bruke pepper som smakssetter i maten. Med sin forkjærlighet for det nordiske kjøkken og de lokale råvarene er det de enkle…
read more