Ny prosjektleder for Smak av kysten er klar

Ny prosjektleder for Smak av kysten er klar

Ny prosjektleder for Smak av kysten er klar 600 638 Smak av kysten

Ny prosjektleder for Smak av kysten er klar

Fra januar 2023 vil Marita Brodin Monsen starte i stillingen som ny prosjektleder for Smak av Kysten. Marita skal jobbe med å realisere vårt mål om å være en motor for å øke det norske sjømatkonsumet gjennom kompetanseutvikling og synlighet. Hun skal jobbe med å videreutvikle nettverket vårt, planlegge og gjennomføre nye prosjekter og bistå våre medlemsbedrifter og samarbeidspartnere.

Marita kommer til oss fra stillingen som kommunikasjonssjef for Studentsamskipnaden Sammen, er nordlending og har bred erfaring med markedsføring, strategisk kommunikasjonsarbeid og bruk av digitale kanaler. Hun har jobbet spesielt med markedsføring mot en ung målgruppe, og vi gleder oss til å se hvilke synergier vi kan skape med henne på laget.

Vår nye prosjektleder har faglige bakgrunn både fra Universitetet i Bergen og Handelshøyskolen BI der hun har studert ledelse, økonomi og markedsføring, spesielt innen fiskeri med fokus på kongekrabbenæringen i Finnmark.

«- Jeg gleder meg stort til å jobbe med sjømatnæringen igjen, og ser frem til å utvikle nye prosjekter og fokusere på hvordan jeg kan hjelpe medlemsbedriftene på en best mulig måte for å sikre en bærekraftig vekst», sier Monsen.

Vi gleder oss til å få Marita med på laget!