Bergen Sjømatfestival 17.-19. februar

Bergen Sjømatfestival 17.-19. februar

Bergen Sjømatfestival 17.-19. februar 1446 830 Smak av kysten

Restaurantene feirer sjømaten på sitt beste under Bergen Sjømatfestival

Fra torsdag 17. til lørdag 19. februar arrangeres Bergen Sjømatfestival for andre gang. Hele 25 restauranter fra Smak av kysten-nettverket byr på fantastiske sjømatmenyer og arrangement laget på sesongens aller beste ingredienser. Som publikummer kan du glede deg til spennende sjømatkurs, gøye konkurranser, sjømatrebus og en livlig fiskeauksjon, der du kan gjøre et skikkelig røverkjøp.

Sjømat på festivalrestaurantene

Bergensrestaurantene er hovedscenen for festivalen og kjøkkenteamene har virkelig brettet opp ermene for å gi deg et sjømatshow du sent vil glemme. Allerede onsdag 16. februar kan du tjuvstarte festivalen med Surf&Turf retter på menyen på Damsgård Restaurant eller med flerretters sjømatmeny på Colonialen Brasseriet. På Bjerck Restaurant & Bar serveres delikate kamskjell og sesongdelikatessen skrei.

Torsdag til lørdag er hele Bergen spekket med gode matopplevelser, fra skreifest til formiddagshummer og tangmeny. Her kan du se hele programmet som er laget spesielt for å feire sesongens beste smaker:

https://bergensjomatfestival.no/program/