Tjuvholmen Sjømagasin

Så nær fjorden og vannet du kan komme.

Beliggende ytterst, og helt i vannkanten, på Tjuvholmen er det nå åpnet et annerledes fiske- og skalldyrkonsept, nemlig Tjuvholmen Sjømagasin. Konseptet har vi delt opp i fire ulike opplevelser, en restaurant, en seafoodbar, et kompetansesenter og en fiske- og delikatesseforretning.

Levende hummer og kongekrabbe svømmer i akvariummet vårt rett på innsiden av hovedinngangen. Du må gjerne velge din egen til måltidet.

Restaurantens fasade består primært av store glassfelt med utsikt fra Ekebergåsen i øst til Kolsåstoppen i vest, og i sommermånedene kan du legge til med egen båt rett utenfor.

Tjuvholmen Sjømagasin er den siste i rekken av 8 restaurantsteder i Oslo som utgjør Fursetgruppen. Navnet skyldes enkelt nok at innehaveren heter Bjørn Tore Furset. En kvalitetsbevisst entusiast som våger å tenke nytt og som fremfor alt ansetter fagfolk som kan produsere gode opplevelser til publikum. På Tjuvholmen Sjømagasin finner du et godt bevis på det!

KONTAKTINFORMASJON

Adresse: Tjuvholmen Allé 14,  0252 Oslo
Telefon: 23 89 77 77
E-post: tjuvholmen@sjomagasinet.no
Nettsted: sjomagasinet.no

HVOR FINNER DU OSS

Tjuvholmen Sjømagasin ligger på Tjuvholmen i Oslo sentrum. Denne holmen er en forlengelse av Aker Brygge, og står for et arkitektonisk løft i bybildet.

Se kart her