• — EKTE SJØMATOPPLEVELSER —
    Et gastronomisk nettverk i Norge
  • — EKTE SJØMATOPPLEVELSER —
    Et gastronomisk nettverk i Norge
logo
Smak av kysten
logo
  • HJEM
  • OM OSS
    • SMAK AV KYSTEN
      • Årsrapport
    • MATARENA
  • MEDLEMMER
    • SPISESTEDER
    • PRODUSENTER
    • FISKEHANDLERE
  • AKTUELT
    • Nyheter
    • Presseoppslag
  • SESONGKALENDER
  • BLI MEDLEM
  • OPPSKRIFTER
Nyheter
15. august 2019 by Smak av kysten 0 Comments 1293 Views
0
Rekordstor deltagelse på årets inspirasjonssamling
14 mars 2019
0
Smak av kysten på Aqua Nor 2019
22 august 2019
15. august 2019 by Smak av kysten in Nyheter

Smak av kysten og Sjømatbedriftene inngår i dag en forpliktende samarbeidsavtale

– Bakgrunnen for avtalen er at begge organisasjonene ønsker et tettere og mer helhetlig samarbeid til gjensidig nytte for sine medlemmer. Vi ser at vi sammen blir sterkere enn hver for oss – og at våre tjenester utfyller hverandre, sier Robert Eriksson, administrerende direktør i Sjømatbedriftene og Alexandra Krage Angell, daglig leder i Foreningen Smak av Kysten.

I avtalen fremgår det blant annet at organisasjonene skal oppfordre til å søke medlemskap hos hverandre for å oppnå et mer komplett tilbud hvor både kompetanseutvikling og næringspolitikk ivaretas. Denne samarbeidsavtalen tar for seg hvordan samarbeidet skal utøves. Eriksson og Angell mener dette vil gi et betydelig potensialt i økt medlemsmasse i begge organisasjonene.

Tilsluttes arbeidsgiverorganisasjon

– De medlemmer som i dag er medlem i Smak av Kysten og melder seg inn i Sjømatbedriftene vil få tilgang til alle tjenester hos oss. Dette innebærer i praksis at bedriftene vil være tilsluttet en arbeidsgiverorganisasjon og få tilgang til våre møteplasser, nettverk, tjenester som omhandler både samfunnskontakt/myndighetspåvirkning og arbeidsgiveransvaret som spørsmål innen lønn, tariff, og arbeidsrett m.m. Bedriftene vil naturlig nok også få tilgang til Sjømatbedriftenes juridiske tjenester. De blir rett og slett en del av en arbeidsgiver- og næringsorganisasjon, og da med alt det innebærer, sier Eriksson i en pressemelding om samarbeidet.

Kunnskap om sjømat fra hav til bord

Daglig leder i Smak av Kyste, Alexandra Krage Angell, viser til at Smak av Kysten har etablert seg som et kulinarisk nettverk som utvikler mangfold og kvalitet av norsk sjømat hos utvalgte restauranter og fiskehandlere i hele landet.

– Smak av Kystens arbeid med kunnskap og kompetansearbeid i hele verdikjeden fra hav til bord gir reelle løft og positive endringer i hele sjømatnæringen, noe som øker verdiskapingen hos medlemmene og sjømatnæringen forøvrig, sier Alexandra K. Angell.

Eriksson og Angell mener at avtalen vil gi bedriftene økt kunnskap og lønnsomhet.

– Avtalen gjør at vi blir langt sterkere enn hva som er tilfellet i dag. Bedriftene sikrer en mer robust organisasjon med et langt større og bedre tjenestetilbud. Dette vil gi økt trygghet og muligheter for bedriftene, blant annet innen generell arbeidsgiverpolitikk, avslutter Eriksson.

Mer informasjon om Sjømatbedriftene og deres tilbud: www.sjomatbedriftene.no

0
Recommend
  • Facebook
Share
Tagged in

søk

Siste nyheter

Satser i Nord
Satser i Nord
25. mai 2022
Da er vi i full gang med årets nysatsing, Sjømatspire!
Da er vi i full gang med årets nysatsing, Sjømatspire!
9. april 2022
Velkommen til Agder Østersfest 24.-26. mars
Velkommen til Agder Østersfest 24.-26. mars
22. mars 2022
Dragsvik Fjordhotell – På jakt etter den beste sjømaten fra Sognefjorden
Dragsvik Fjordhotell – På jakt etter den beste sjømaten fra Sognefjorden
23. februar 2022

Arkiv

Samarbeidspartnere:

Supportere:

© Smak av Kysten - Ekte sjømatopplevelser
Smak av kysten
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok