Torsk ceviche
med nachochips
Ronny Kolvik, Restaurant Bro og Bryt i Ålesund
Smak av kysten
Oppskrifter
Oppskrift
Torsk ceviche
Ingredienser
- 400 g torsk
- 2 dl limejuice
- 1 chili rød
- Rødløk
- Koriander
- 150 g spinat
- 50 g bladpersille
- 4 dl nøytral olje
- 2 stk grønn chili
- Nachoschips
- 1 egg
- 1 ss disjonsennep
- 1 ss 7% eddik
- 4 dl chiliolje
- 1 ss rømme
Slik gjør du
- Kutt torsk i 1×1 terninger. Tilsett deretter finhakket chili og rødløk.
- Marinerer fisken i limejuice i 30 minutter.
- Mens fisken marineres: Kjør spinat og grønn chili med olje i ca. 4 min.
- Ha egg, sennep, lime, litt salt og chiliolje i et litermål. Kjør forsiktig sammen med stavmikser og vend inn litt rømme.
- Ta torsken ut av limejuicen og bland med masse koriander.
- Server med digg nachos og grønn chili-dip.