Torsk ceviche

Torsk ceviche

Torsk ceviche 2560 1707 Smak av kysten
Smak av kysten - stripe
Torsk ceviche
med nachochips
Ronny Kolvik, Restaurant Bro og Bryt i Ålesund

Smak av kysten

Oppskrifter

Oppskrift

Torsk ceviche

Middag

Enkel

45 min

Ingredienser

  • 400 g torsk
  • 2 dl limejuice
  • 1 chili rød
  • Rødløk
  • Koriander
  • 150 g spinat
  • 50 g bladpersille
  • 4 dl nøytral olje
  • 2 stk grønn chili
  • Nachoschips
  • 1 egg
  • 1 ss disjonsennep
  • 1 ss 7% eddik
  • 4 dl chiliolje
  • 1 ss rømme

Slik gjør du

  1. Kutt torsk i 1×1 terninger. Tilsett deretter finhakket chili og rødløk.
  2. Marinerer fisken i limejuice i 30 minutter.
  3. Mens fisken marineres: Kjør spinat og grønn chili med olje i ca. 4 min.
  4. Ha egg, sennep, lime, litt salt og chiliolje i et litermål. Kjør forsiktig sammen med stavmikser og vend inn litt rømme.
  5. Ta torsken ut av limejuicen og bland med masse koriander.
  6. Server med digg nachos og grønn chili-dip.