Matjes

EAT AS MATJES YOU CAN

En nederlender flyttet til Norge og fant ut at all berømte ‘hollandsk matjessild’ (matjes betyr jomfru, ung sild som blir fisket før den gyter) blir produsert i Norge. Et produkt som blir levert over hele verden, men ikke var til salgs i Norge.

Sammen med fabrikken har han optimalisert produksjonen og laget et produkt som passer perfekt til den norske ganen i tider der smak, sunnhet og bærekraft står i fokus.

Jomfrusild (Norsk Matjes) blir produsert etter strenge kvalitetskrav hos Pelagia AS. Silden blir filetert, mørnet i et døgn, pakket og fryst for å stanse mørningsprosessen. Etter tining er den klar til servering. Den inneholder lite salt, har en rik smak av umami og sjø, den smelter på tungen. En gave fra havet som passer perfekt til sushi, fingermat, forretter, lunsjretter eller middag. Matjes ved Arjen Kraaijeveld tar seg av markedsføring og salg av fryst Jomfrusild. En eske inneholder 24 pakker med 5 fileter hver (175 gr.) og ligger å vente på deg hos grossistene.

  • Superfood: rik på omega-3, ketolinsyre (cetolic acid), vitaminer (A, B, D, E), mineraler og inneholder lite salt. Ingen konserveringsmidler, kun naturlig modnet.
  • Lettvint: Fryst er fersk, på grunn av enzymatisk mørning må produktet fryses for å stanse modningsprosessen og få rett tekstur. Spiseklar etter tining (10 min. i kaldt vann)
  • Bærekraftig: villfanget, ringnot, MSC sertifisert, (MSC-C-50933), lavt klimaavtrykk, lite avfall.

Kontaktinformasjon

Adresse: Tjernagelveien 1079, 5550 Sveio
E-post: post@matjes.no
Nettsted: www.matjes.no

Telefon: 99478496

Hvor finner du oss