Dette franske brasseriet i Bergen, Norge, tar gjestene med tilbake til den storslåtte epoken fra tidlig 1900-tallets Paris. I det flamboyant dekorerte brasseriet feirer de kunsten av klassiske kulinariske teknikker og omfavner skjønnheten i sesongbaserte, lokalt produserte norske råvarer. Kokkene, Morten Tungesvik og David McCartey, er ikke bare dyktige kulinariske mestere, men også nære venner som deler en lidenskap for å skape eksepsjonelle matopplevelser.
Brasseriet legger stor vekt på bærekraft og ansvarlig sourcing. De tror på konseptet om «nose-to-tail»-matlaging, der hver del av dyret blir utnyttet for å minimere avfall og ære ingrediensene.
Hver sesong samarbeider de tett med lokale bønder, fiskere og produsenter for å bringe de ferskeste og beste råvarene Norge har å by på. Fra de frodige skogene og rene farvannene til de fruktbare jordene, kuraterer de en meny som fremhever rikdommen i regionen.
Kontakt informasjon
Adresse: Skostredet 14, 5017 Bergen
Telefon: +47 55 20 16 00
E-post: post@brasseriecherie.no
Nettsted: https://brasseriecherie.no
Hvor finner du oss
Se kart her: Brasserie Cherie