Sunnmørsk kystgastronomi
Med konseptet Sunnmørsk kystgastronomi ønsker Bro å utforske lokale sesongvarer, og la disse spille hovedrollen i en meny som endrer seg i takt med tilgangen på råvarene.
Skyler Milner som kjøkkensjef har jobbet på flere anerkjente restauranter i Canada og New Zealand. Han flyttet til Ålesund i 2020 for å jobbe hos Bro. Og har nå ansvaret for å utvikle Bro videre. Skyler er en kreativ og engasjert. Og henter inspirasjonen fra kysten vår, men og fra lærdommen han har hatt rundt om i verden.
Silje Knotten fyller rollen som restaurantsjef, er utdannet vinkelner, og har lang erfaring fra restaurantverden.
Bro ble etablert av Ronny Kolvik, som har lang fartstid i Oslo, på restauranter som Arakataka, Ylajali og Palace Grill. Han har vunnet OL gull med kokkelandslaget fra 2008. Sammen med erfarne Joakim Hoff som også er vinkjenner. Joakim har blant annet vært restaurantsjef og vinansvarlig på legendariske Grand Hotel i Oslo. Og Ann Helen Svinø som tidligere har vært daglig leder på Stortorvets gjestgiveri.
Kontaktinformasjon
Adresse: Notenesgata 1, 6002 ÅLESUND
E-post: booking@brobro.no
Nettsted: https://brobro.no
Hvor finner du oss
Se kart her: Bro Kystgastronomi