Lærerik fagdag i fjæra
Smak av kysten inviterte til lærerik fagdag i fjæra Det …
Smak av kysten er et nettverk som representerer hele verdikjeden, fra fiskemottak, produsenter og grossister, til fiskehandlere og restauranter.
Smak av kysten utvikler og formidler kunnskap om bærekraftig mat fra havet der kvalitet, mangfold og sesong blir ivaretatt. Kompetansen bygges i hele verdikjeden slik at restaurantene og fiskehandlerne kan begeistre mennesker med ekte sjømatopplevelser.
Dette bidrar igjen til økt verdiskapning hos medlemmene og sjømatnæringen forøvrig.
Smak av kysten
Smak av kysten inviterte til lærerik fagdag i fjæra Det …
Denne våren har vi gjennomført en inspirerende runde med fagsamlinger …
One Ocean Week 2025 i Bergen ble en inspirerende uke …
Smak av kysten var til stede under Umami, Norges største …
Invitasjon til fagsamling: 🐟 Velkommen til inspirerende dager med havets råvarer …
Det var god stemning og høy spenning da den årlige …
Solen skinner, varmen er kommet og naturen er frodig som aldri før. Den oppfiskede skreien er hengt på hjell for å bli tørrfisk og resten har satt kursen mot Barentshavet.