Velkommen til Sjømatfest i Oslo!

Velkommen til Sjømatfest i Oslo!

Velkommen til Sjømatfest i Oslo! 1748 1240 Smak av kysten

Om vinteren er sjømaten på sitt aller beste – det feirer vi med en egen Sjømatfest i Oslo!

📍 Sted: Mathallen Oslo
🕚 Tid: Lørdag 18. januar kl. 11.00–16.00

PROGRAMMET arrangeres i samarbeid med Godfisk.no 

MATHALLEN: TORGET

11.00-15.00

  • Sjømatquiz – test kunnskapene dine om ulike arter fra havet
  • Sesongens sjømat – lær mer om sjømat i sesong og se alt det spennende vi kan spise fra havet
  • Lær å grave din eget ørret – enkelt og kjempegodt!
  • Lær om norske østers fra Norway Oysters

🦐 Rekepillemesterskap kl 14.00 🦐  Meld deg på gratis her

MATHALLEN: LANDMARK FOR BARN

11.00-14.00

  • Fiskeverksted; lag din egen sjømat og lær mer om hvor maten kommer fra
  • Rekelab; visste du at rekler er best om vinteren – lær mer om reker og smak deg frem
  • Krabbeskolen – Morsomme fakta og smaksprøver fra Hitra Krabbe

MATHALLEN: 2. ETG

11.00-14.00

  • Ansiktsmaling med fantastiske Lili – hvilket sjødyr vil du bli?
  • Tøffe tatoveringer – velg din favoritt fra havets verdens

VULKANFISK

Kl. 11.00- 20.00

  • Sjømatlunsj og middag – smak på sesongens beste råvarer
  • Østers & sider – med tørr, norsk sider fra Hardanger

VULKANFISK – RESTAURANT 2.ETG

KURS FOR VOKSNE MED DOMSTEIN SJØMAT

Kl. 12.00- 12.30: Fileteringskurs– lær hvordan du fileterer og behandler hel fisk

På dette kurset vil du lære hvordan du fileterer og behandler hel fisk som en proff. Vi viser deg teknikkene som gjør det enkelt å få perfekte fileter, samtidig som du utnytter hele fisken på en bærekraftig måte.

Pris kr 175. Kjøp billetter her

 

Kl 13.00-13.30 Sesongens sjømat – slik tilbereder du fisk for perfekt resultat

På dette kurset vil du lære hvordan du tilbereder sesongens beste fisk for et perfekt resultat, enten det gjelder steking, koking eller andre varmebehandlingsteknikker. Vi deler tips og triks som hjelper deg å lykkes på kjøkkenet.

Pris kr 175. Kjøp billetter her

 

Kl 14.00-14.30 Vinterens beste skalldyr: lær hemmelighetene

På dette kurset vil du lære hvorfor vinteren er den beste tiden for skalldyr, og hvordan du kan tilberede dem på enkle, raske og kreative måter. Vi utforsker både klassiske oppskrifter og nye smaksopplevelser som fremhever det beste fra havets delikatesser.

Pris kr 175. Kjøp billetter her

Sjømatfest er en hyllest til bærekraftig, sunn og smakfull mat fra havet. Sett av dagen og la deg inspirere til å spise mer sjømat i hverdagen!

Velkommen til Sjømatfest – der havets skatter kommer til hovedstaden!