Sesongoppkjøring Vår/Sommer 2021

Sesongoppkjøring Vår/Sommer 2021

Sesongoppkjøring Vår/Sommer 2021 1125 924 Smak av kysten

Velkommen til webinar med Smak av kysten. I dette webinaret snakker vi om hva som skjer i havet nå når det begynner å bli varmere. Vi blir med til havs og får spennende matinspirasjon fra dyktige kokker i vårt nettverk.

Dette er programmet for denne sendingen:

  • Om sesong og sensorikk med Stein Mortsensen og Knut Korsbrekke, ved Havforskningsinstituttet
  • Linefiske i Finnmark, ved MK Lysbøen
  • Kvalitetssikring av skrei, ved Skreipatruljen, Norges Råfisklag
  • Optimal steking av lyr, ved Trond Moi, Hos Moi
  • Hvordan lage lyrekaker, ved Kåre Husebø, Augustin Hotell
  • Om bruk av sei, ved Reidar Fredriksen, Reinhartsen
  • Kinesisk på sei og steinbit, Michelle Zhao, No sweet sour
  • Oppdrett av kveite, ved Sterling White Halibut og Glitne
  • Tips og triks til bruk av kveite, ved Frode Alræk, Søtt + Salt
  • Tareproduksjon, høsting og prosessering, ved Ocean Forest
  • Sushi i sesong, ved vinner av Nordic Sushi Cup Sergey Pak, Nama sushi & noodles