Velkommen til webinar med Smak av kysten. I dette webinaret snakker vi om hva som skjer i havet nå når det begynner å bli varmere. Vi blir med til havs og får spennende matinspirasjon fra dyktige kokker i vårt nettverk.
Dette er programmet for denne sendingen:
- Om sesong og sensorikk med Stein Mortsensen og Knut Korsbrekke, ved Havforskningsinstituttet
- Linefiske i Finnmark, ved MK Lysbøen
- Kvalitetssikring av skrei, ved Skreipatruljen, Norges Råfisklag
- Optimal steking av lyr, ved Trond Moi, Hos Moi
- Hvordan lage lyrekaker, ved Kåre Husebø, Augustin Hotell
- Om bruk av sei, ved Reidar Fredriksen, Reinhartsen
- Kinesisk på sei og steinbit, Michelle Zhao, No sweet sour
- Oppdrett av kveite, ved Sterling White Halibut og Glitne
- Tips og triks til bruk av kveite, ved Frode Alræk, Søtt + Salt
- Tareproduksjon, høsting og prosessering, ved Ocean Forest
- Sushi i sesong, ved vinner av Nordic Sushi Cup Sergey Pak, Nama sushi & noodles