Domstein Sjømat

Domstein Sjømat AS er en landsdekkende og ledende sjømatleverandør av fersk og fryst sjømat til dagligvare- og horecamarkedet. 

Vårt hovedfokus er villfanget fisk, hvit fisk og skalldyr fra lokale fiskere og fiskemottak langs norskekysten. Våre avdelinger håndfileterer og bearbeider fisken slik at kundene er sikret den beste og ferskeste kvaliteten. Via nettverket og kunnskapen om råvarer til alle sesonger kan vi tilby markedets beste sjømat. Hos oss kommer du i kontakt med medarbeidere med høy kompetanse innen sjømatfaget og mange år i bransjen.

Domstein tilbyr ASC og MSC-sertifiserte produkter i sortimentet. Sertifiseringene sikrer bærekraftige bestander og minimerer påvirkning på miljøet. Gjennom Miljøfyrtårn-sertifiseringen ønsker vi å være med på å ta et kollektivt ansvar og bidra til flere av FN’s bærekraftsmål ved å forplikte oss til å forbedre våre miljøprestasjoner og minimere påvirkning på miljø og samfunn.

Domstein Sjømat har et landsdekkende salgs- og distribusjonsapparat med egne avdelinger i Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Oslo og Kristiansand. Hver avdeling har lokal tilpasning som egen filetlinje, røkeri, pakkeri og fiskemottak. Avdelingene har korte ledetider og kan tilby direkte distribusjon med egne sjåfører med totalt 60 biler på veiene.

Domstein ble etablert i 1925 og drives i dag av 3. generasjon i Domstein-familien. Domstein AS består av de heleide virksomhetene Domstein Sjømat og Domstein Fish og har hovedkontor i Måløy. 

Kontakt informasjon

Oslo 22 90 18 50 – Kristiansand 38 12 74 74 – Stavanger 51 41 20 90 – Bergen 55 30 18 30 – Trondheim 73 83 31 00 – Tromsø 92 62 34 60

E-post: post@domstein.no

Nettsted: domstein.no

Hvor finner du oss

Domsteins hovedkontor ligger på Måløy.

Se kart her: Domstein