Faglig påfyll med Christopher Haatuft

Faglig påfyll med Christopher Haatuft

Faglig påfyll med Christopher Haatuft 2560 1707 Smak av kysten

Invitasjon til fagsamling:

🐟 Velkommen til inspirerende dager med havets råvarer i fokus 🐟

Smak av kysten inviterer kokker, produsenter og andre aktører som jobber med sjømat til lærerike og smakfulle fagsamling i Kristiansand, Ålesund og Tromsø hvor vi setter sesongens beste sjømat i sentrum.

Vi har gleden av å presentere Christopher Haatuft, anerkjent kokk og grunnlegger av Lysverket. Han er kjent for sin kreative og bærekraftige tilnærming til sjømat og vil demonstrere hvordan man kan utnytte sesongens råvarer på innovative måter. Med sin unike «Neo-Fjordic» filosofi kombinerer han tradisjon og modernitet, noe som vil gi inspirasjon til bærekraftige og kreative sjømatmenyer.

I tillegg møter du kvalitetsprodusenter og dyktige fagfolk som deler sin kunnskap og lidenskap for havets råvarer.

👉 Pris kr 290, inkl sjømatlunsj

Meld deg på under

6. mars kl. 11-15 – Kristiansand på Smag & Behag

25. mars kl 11-15 – Ålesund på Bro

2. april kl 11-15 – Tromsø på Kulinarisk teater

——————————————–

Samlingene gjøres i samarbeid med Godfisk.no