Torsketaco

Torsketaco

Torsketaco 2560 1707 Smak av kysten
Smak av kysten - stripe
Torsketaco
med spicy salat
Adam Bjerck, Bjerck Restaurant & Bar og Engen Restaurant

Smak av kysten

Oppskrifter

Oppskrift

Torsketaco

Middagsrett

Enkel

30min

Ingredienser

Til fire personer:

  • 400 g torskefilet u/skinn og bein
  • 4 ss hoisinsaus
  • ½ kinakål
  • 3 stk gulrot
  • 1 bunt koriander
  • 3 stk hjertesalat
  • 2 ts eddik
  • 1,5 ss sukker
  • 2 ts sriracha
  • Lime
  • Salt
  • Sesamfrø

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 200 grader
2. Kutt gulrot i tynne skiver, finsnittet kinakål, og bland sammen med eddik, 2 ts srirascha, litt salt og limesaft og la stå i 10 minutter
3. Pensle torsken med hoisin, strø over sesamfrø og bak i ovnen i 8-10 minutter
4. Kutt av bunnen på hjertesalat, fordel bladene utover en tallerken og fyll de som en taco med litt av alt