Torsketaco
med spicy salat
Adam Bjerck, Bjerck Restaurant & Bar og Engen Restaurant
Smak av kysten
Oppskrifter
Oppskrift
Torsketaco
Ingredienser
Til fire personer:
- 400 g torskefilet u/skinn og bein
- 4 ss hoisinsaus
- ½ kinakål
- 3 stk gulrot
- 1 bunt koriander
- 3 stk hjertesalat
- 2 ts eddik
- 1,5 ss sukker
- 2 ts sriracha
- Lime
- Salt
- Sesamfrø
Slik gjør du
1. Sett ovnen på 200 grader
2. Kutt gulrot i tynne skiver, finsnittet kinakål, og bland sammen med eddik, 2 ts srirascha, litt salt og limesaft og la stå i 10 minutter
3. Pensle torsken med hoisin, strø over sesamfrø og bak i ovnen i 8-10 minutter
4. Kutt av bunnen på hjertesalat, fordel bladene utover en tallerken og fyll de som en taco med litt av alt