Krabbesalat

Krabbesalat

Krabbesalat 2560 1707 Smak av kysten
Smak av kysten - stripe
Krabbesalat
med grillet brød, rødløk, reddik og pickle
Raymond Grimstad, Lerøy

Smak av kysten

Oppskrifter

Oppskrift

Krabbesalat

Smårett

Enkel

30min

Ingredienser

Til fire personer:

Krabbesalat

  • 4 stk fylte krabbeskjell eller krabber
  • 1 stk beger creme fraiche
  • 2 ts revet pepperrot
  • 2 ss finhakket dill
  • Sitron
  • Salt og pepper

Tilbehør

  • 1 bunt reddik
  • 1 rødløk
  • 4-6 ss finhakket sylteagurk
  • 1 stk godt surdeigsbrød
  • Pepperrot
  • Dill

Slik gjør du

  1. Bland sammen krabbekjøttet med créme fraîche og smak til med revet pepperrot og finhakket dill. Smak deretter til med salt, pepper og sitron.
  2. Bruk gjerne krabbehuset til å servere salaten i.
  3. Finhakk rødløk og høvle reddik tynt. Ha dette i skåler hver for seg.
  4. Kutt brødet i ca 0,5 cm tykke skiver og grill eller stek disse hardt på begge sider.
  5. Server krabbesalat med tilbehør og grillet brød. Topp med revet pepperrot og fin kvaster av dill.

For mer sjømatinspirasjon se www.godfisk.no eller vår YouTube-kanal