Krabbesalat
med grillet brød, rødløk, reddik og pickle
Raymond Grimstad, Lerøy
Smak av kysten
Oppskrifter
Oppskrift
Krabbesalat
Ingredienser
Til fire personer:
Krabbesalat
- 4 stk fylte krabbeskjell eller krabber
- 1 stk beger creme fraiche
- 2 ts revet pepperrot
- 2 ss finhakket dill
- Sitron
- Salt og pepper
Tilbehør
- 1 bunt reddik
- 1 rødløk
- 4-6 ss finhakket sylteagurk
- 1 stk godt surdeigsbrød
- Pepperrot
- Dill
Slik gjør du
- Bland sammen krabbekjøttet med créme fraîche og smak til med revet pepperrot og finhakket dill. Smak deretter til med salt, pepper og sitron.
- Bruk gjerne krabbehuset til å servere salaten i.
- Finhakk rødløk og høvle reddik tynt. Ha dette i skåler hver for seg.
- Kutt brødet i ca 0,5 cm tykke skiver og grill eller stek disse hardt på begge sider.
- Server krabbesalat med tilbehør og grillet brød. Topp med revet pepperrot og fin kvaster av dill.
For mer sjømatinspirasjon se www.godfisk.no eller vår YouTube-kanal