Mandelhuset

Som ei kvit perla, heilt i sjøkanten, ligg Mandelhuset. Dei tre gamle kvite husa med grønt listverk på den gamle dampskipskaien var tidligare landhandel og kai for fjordabåtane. No er det ein lun og koselig restaurant der kjøkenet bruker lokale råvarer.

Kjøkenet sin spesialitet er gode retter med ekte smakar, laga utan snarvegar. Maten skal vera god, mettande og laga av lokale, ferske ingredienser. Fisken og skalldyra våre får me rett på kaien frå lokale fiskarar. Poteter og storfe kjem frå nabogarden, Garden på Dalland, frukt og epler blir plukka rundt i distriktet. Når me nyttar så gode råvarer, er det viktig at alt blir tatt godt vare på og utnytta til sitt fulle. Enkelhet er viktig, gjestane skal alltid veta kva som er på tallerkenen, smaker skal bli fremhevd og bli satt pris på. Fra sauser til puré, brød til kaker, konfekt til is, lages alt på Mandelhuset’s eige kjøken. Me ønskjer å servere ekte, velsmakende retter med, naturlige smaker. Den beste måten å gjera det på, er å lage alt selv.

Mandelhuset er ein restaurant inspirert av dei beste smakane frå landet vårt. Me er veldig oppteken av at gjestane våre kosar seg og får gode matopplevingar når dei vitjar oss.

KONTAKTINFORMASJON

Adresse: Våge, Hegglandsvegen 4, 5680 Tysnes
Telefon: 53 43 21 00
E-post: booking@mandelhuset.no
Nettsted: http://www.mandelhuset.no/

HVOR FINNER DU OSS

Mandelhuset ligger på Tysnes

Se kart her: Mandelhuset