TID FOR SKREI

[ultimate_heading main_heading=»TID FOR SKREI» default_sub_heading=»Sessongen er i gang» heading_configuration=»bottom» spacer=»image_only» spacer_position=»bottom» spacer_img_width=»500″ spacer_img=»14004″][/ultimate_heading]
[ultimate_spacer height=»30″ height_on_tabs=»30″ height_on_mob=»30″]

Skrei en delikatesse

Vi setter strenge kvalitetskrav til våre medlemmer og leverandører, og vi deler gjerne noen gode tips med deg som besøker våre nettsider. Smak av kysten er et kvalitetsstempel på de gode sjømatopplevelsene og dem vil vi gjerne du skal få ta del i.

Tilberedning

Fiskens ferskhet avgjør også hvilken tilberedningsmetode som bør velges. Uer er et godt eksempel på dette. En helt fersk  uer brukes gjerne til kokefisk. Når den er modnet litt, stekes den. Etter ytterligere modning saltes den. I dette eksempelet ser vi at fisken kommer til sin rett i ulike modningsgrader. Rekkefølgen kokt, stekt og saltet gjelder for mange fiskeslag.

Ulike arter har ulike krav til tilberedning. Både tilberedningstid og kjernetemperatur må tilpasses den enkelte råvare og hvilken rett man skal lage av den.

This section looks good with color background, background image and even video background and can be used as a nice Hero type header for any type of site or introduction block because of full height row.

[ultimate_spacer height=»30″ height_on_tabs=»30″ height_on_mob=»30″]