Hva skjer?

Aktuelt

 

Kreativitet på menyen under den årlige inspirasjonssamlingen

Årets inspirasjonssamling på Grand ble en fantastisk reise i mat, sider og råvarer i verdensklasse. Noen av landets beste kokker, formidlere og fagfolk, ledet 15o deltakere igjennom en dag spekket

Continue
Studietur til København

28.-29. oktober var fiskehandlerne i Smak av kysten på studietur til København for å lære mer av danskene. Her er noen av erfaringene vi tok med oss hjem: DEN DANSKE

Continue

Smak av kysten er sterkt representert for å gi ekte sjømatopplevelser! I restaurantteltet byr Bien, Colonialen, Restaurant 1877, Cornelius, Marg og Bein og Bryggen Tracteursted på herlige sjømatretter som kan

Continue
Smak av Kysten og Sjømatbedriftene inngår i dag en forbliktende samarbeidsavtale

Smak av kysten og Sjømatbedriftene inngår i dag en forpliktende samarbeidsavtale – Bakgrunnen for avtalen er at begge organisasjonene ønsker et tettere og mer helhetlig samarbeid til gjensidig nytte for

Continue

Kokker og råvarer i verdensklasse, fermentering og konservering av sjømat, inspirerende foredrag om matkultur, digital kommunikasjon, historieformidling, opplevelsesmat, nye arter, bærekraftige former for høsting/produksjon av havet og fremtidens sjømatforbrukere var

Continue

På lørdag arrangerte Smak av kysten i samarbeid med Vulkanfisk vinterens sesonglansering i fiskehandelen! Flere hundre matglade mennesker var innom Mathallen i Oslo for å smake på vinterens beste sjømat og lære

Continue

Spennende å få oppleve gourmetdykker Roderic Sloan sitt rike på Norskott! Vi har diskutert, lært, smakt, kokkelert og blitt inspirert av havets mangfold! Takk også til Manshausen Island og eventyrer Randi Skaug for deres

Continue

Smak av kysten bidro på Sjømatdagene på Hell i går med innlegg og gode smaker fra havet. Konferansedeltakerne fikk virkelig en smak av mangfoldet som kysten vår har å by

Continue

– Det er spennende å jobbe med så mange forskjellige uutnyttede arter og ta i bruk disse ressursene som ikke blir brukt noe særlig i dag. Det er inspirerende i

Continue

Bergen Matfestival går av stabelen førstkommende helg. Smak av kysten er strekt representert med 6 restauranter og 9 fiskehandlere. Alle fiskehandlerne i Bergen vil stå sammen om et eget fiskehandlerområde. Fronten

Continue