Hva skjer?

Aktuelt

 

Da er vi i full gang med årets nysatsing, Sjømatspire!

Da er vi i full gang med årets nysatsing, Sjømatspire! Smak av kysten og Matarena AS går i bresjen for et helt nytt sjømatprogram, direkte rettet mot ungdom på 9. trinn

Continue
Velkommen til Agder Østersfest 24.-26. mars

Agder Østersfest arrangeres for aller første gang våren 2022, og er et tiltak for å fremme stillehavsøsters som det er fantastisk tilgang på på Sørlandet. Aktiviteten er en del av

Continue
Dragsvik Fjordhotell – På jakt etter den beste sjømaten fra Sognefjorden

Continue
Bergen Sjømatfestival 17.-19. februar

Restaurantene feirer sjømaten på sitt beste under Bergen Sjømatfestival Fra torsdag 17. til lørdag 19. februar arrangeres Bergen Sjømatfestival for andre gang. Hele 25 restauranter fra Smak av kysten-nettverket byr

Continue
Hotel Finse 1222 – Tenker nytt etter 112 år i drift

Continue
Smak på vinteren: Nyttårsmenyen er klar!

I Smak av kysten innleder vi hver ny sesong med å sette fokus på tre nye arter. Til sesongkampanjen “Smak på vinteren” har vi jobbet sammen med den internasjonale stjernekokken

Continue
Sjømat og sider under Norsk Siderfestival

Til god mat trengs det god drikke. Mye av sjømaten som er i sesong akkurat nå har mye sødme og dype smaker – og egner seg derfor svært godt sammen

Continue
Stillehavsøsters: Fra pest og plage til delikatesse

Tirsdag 12.oktober samlet vi sjømatbransjen i Kristiansand til fagsamling på stillehavsøsters I Smak av kysten jobber vi kontinuerlig med å legge til rette for økt bruk av nye ressurser i

Continue
Får støtte fra nærings- og fiskeridepartementet for å spre sjømatglede i skolene

Nærings- og fiskeridepartementet har tildelt 500.000,- i støtte til prosjektet “Sjømatspire” i regi av Matarena og Smak av kysten. Prosjektet skal spre sjømatglede til 9. klassinger i hele Vestland gjennom

Continue
Representerte Fjord Norge i København

9. september var Smak av kysten representert på Innovasjon Norges store reiselivsarrangement i ambassaderesidensen i København. Fjord Norge, sammen med andre landsdeler, ble invitert med for å by på de beste smakene

Continue