Hva skjer?

Aktuelt

 

Stillehavsøsters: Fra pest og plage til delikatesse

Tirsdag 12.oktober samlet vi sjømatbransjen i Kristiansand til fagsamling på stillehavsøsters I Smak av kysten jobber vi kontinuerlig med å legge til rette for økt bruk av nye ressurser i

Continue
Får støtte fra nærings- og fiskeridepartementet for å spre sjømatglede i skolene

Nærings- og fiskeridepartementet har tildelt 500.000,- i støtte til prosjektet “Sjømatspire” i regi av Matarena og Smak av kysten. Prosjektet skal spre sjømatglede til 9. klassinger i hele Vestland gjennom

Continue
Representerte Fjord Norge i København

9. september var Smak av kysten representert på Innovasjon Norges store reiselivsarrangement i ambassaderesidensen i København. Fjord Norge, sammen med andre landsdeler, ble invitert med for å by på de beste smakene

Continue
Norske matdager

Continue
Sjømaten bugner på Bergen Matfestival

Aldri før har Smak av kysten vært så sterkt representert under Bergen Matfestival! I løpet av festivalen går produsenter, leverandører og spisesteder sammen, for å fremme den fantastiske lokal sjømaten.

Continue
Ny sjømatfestival i Bergen

BERGEN SJØMATFESTIVAL 11.-13. Mars 2021 arrangeres Bergen Sjømatfestival for aller første gang. Da kan publikum oppleve råvarer i verdensklasse på 24 bergensrestauranter og konkurrere om å bli verdensmester i bergensk

Continue
Webinar: Sesongens fisk

Hvordan kan du dra best mulig nytte av sesongene? Hvordan kan sesongens beste råvarer gi bedre menyer, bedre historier og bedre kjøkkenøkonomi? I dette webinaret løfter vi frem makrell, brosme og lysing. Her blir

Continue
Sjømatens dag 12.juni

Vi feirer at sommeren er her med noen av de beste råvarene fra havet. Nå er makrellen, brosmen og lysingen på sitt aller beste. Fra 12.-13. juni setter flere av

Continue
Kreativitet på menyen under den årlige inspirasjonssamlingen

Årets inspirasjonssamling på Grand ble en fantastisk reise i mat, sider og råvarer i verdensklasse. Noen av landets beste kokker, formidlere og fagfolk, ledet 15o deltakere igjennom en dag spekket

Continue
Studietur til København

28.-29. oktober var fiskehandlerne i Smak av kysten på studietur til København for å lære mer av danskene. Her er noen av erfaringene vi tok med oss hjem: DEN DANSKE

Continue