Torsk i «Sweet and sour» saus

Torsk i «Sweet and sour» saus

Torsk i «Sweet and sour» saus 1640 924 Smak av kysten
Smak av kysten - stripe
Torsk i «Sweet and sour» saus
Serveres med ris
Nenad Veselinovic, Restauranten Fish Me i Bergen

Smak av kysten

Oppskrifter

Oppskrift

Torsk i «Sweet and sour» saus

Middag

Medium

Ingredienser

  • 50 g sukker
  • 2 egg
  • 1\2 rød løk
  • 100g ananas
  • 100g maizena
  • 100g torsk filet
  • 1ss eddik (hvit)
  • 1ss ketchup
  • 1dl ananas-jus
  • 1\2 ss sriracha saus
  • 1ss søt chili saus

 

 

Slik gjør du

  • Kok ris i lettsaltet vann, circa 15-20 minutter.
  • Kok ananas jus med sukker, eddik, sriracha saus, ketchup og søt chili saus i 1-2 minutter. Bland 1ss maizena med 1ss kaldt vann, vend inn og rør i kokende saus.
  • Skjær løk, ananas og paprika i terninger. Stek dem i panne med olje i 1 minutt. Legg saus blanding i pannen.
  • Kutt fisk i 2x2cm terninger. Strø med salt og pepper. Panner fisk-terninger i maizena, etter i egg og igjen i maizena. Frityr i olje i 3 minutter.
  • Bland godt alt sammen og server i tallerken med ris.