Torsk i «Sweet and sour» saus
Serveres med ris
Nenad Veselinovic, Restauranten Fish Me i Bergen
Smak av kysten
Oppskrifter
Oppskrift
Torsk i «Sweet and sour» saus
Ingredienser
- 50 g sukker
- 2 egg
- 1\2 rød løk
- 100g ananas
- 100g maizena
- 100g torsk filet
- 1ss eddik (hvit)
- 1ss ketchup
- 1dl ananas-jus
- 1\2 ss sriracha saus
- 1ss søt chili saus
Slik gjør du
- Kok ris i lettsaltet vann, circa 15-20 minutter.
- Kok ananas jus med sukker, eddik, sriracha saus, ketchup og søt chili saus i 1-2 minutter. Bland 1ss maizena med 1ss kaldt vann, vend inn og rør i kokende saus.
- Skjær løk, ananas og paprika i terninger. Stek dem i panne med olje i 1 minutt. Legg saus blanding i pannen.
- Kutt fisk i 2x2cm terninger. Strø med salt og pepper. Panner fisk-terninger i maizena, etter i egg og igjen i maizena. Frityr i olje i 3 minutter.
- Bland godt alt sammen og server i tallerken med ris.