Ønsker du å bli med i Smak av kysten?
Smak av kysten er Norges største gastronomiske nettverk, og vi arbeider aktivt med å formidle kunnskap om bærekraftig mat fra havet der kvalitet, mangfold og sesong blir ivaretatt.
Vi representerer hele verdikjeden fra fiskemottak til produsenter og grossister, fiskehandlere og restauranter. Det er et fokus for oss å bygge kompetanse i hele verdikjeden, slik at dere som medlemmer i nettverket kan dra nytte av fagkompetansen til hverandre.
HVA SKAL TIL FOR Å BLI MEDLEM I SMAK AV KYSTEN?
De som inviteres til å bli med i programmet er bedrifter som har en vilje og evne til å satse på kvalitetssjømat. Medlemmene våre har et ønske om å utvikle seg i takt med markedet, og de verdsetter faglig påfyll innen viktige forretningsmessige områder – som marked, trender, salg og produktutvikling.
Som medlem i Smak av kysten vil dere knytte verdifulle kontakter med andre aktører i bransjen. Det er en målsetning for medlemskapet å skape stolthet for norske råvarer og fremme kvaliteten på norsk sjømat.
Smak av kysten har hatt stor betydning for Cornelius sin suksess. Gjennom Smak av kysten har våre kokker og servitører fått blomstre og utviklet seg faglig