Recommend
  • Facebook
Share
Tagged in
Oppskrift


Du trenger

600 g benfri seifilet

2 ss crème fraîche

1 ss potetmel

1 hakket rødløk

2 ss hakket frisk dill

2 ss smør

4 brioche-burgerbrød

4 hodesalatblader

4 skiver cheddarost

4 store skiver røkelaks

Slik gjør du

Miks fisken i en food processor og bland inn crème fraîche, potetmel, rødløk, dill, 1 ts salt og kvernet pepper. Form til 4 burgere.

Stek burgerne i smør, ca. 2 minutt på hver side, og ha på osten.

Røkelaksen legges på bakepapir og stekes i ovn på 200 C i ca. 10 minutter, til den blir gyllen og sprø.

Sett burgerne i ovnen med ost på toppen i ca. 2 minutt, mens røkelaksen stekes.

Burgerbunnen grilles så de blir gylne og fine.

Monter burgeren med salat, og noen skiver av rødløk med litt dill og fisken og baconet.

Bruk gjerne en god urtesaus, litt sennep eller rømmedressing ved siden av.

Info